Skočiť na hlavný obsah
top

Bez ohľadu na to odkiaľ - i naďalej Vás podporujeme!

covid-19
covid-19

Držíme spolu. FLEETCOR je tu stále pre Vás! Naše služby sú plne funkčné a naďalej Vás podporujeme.

 

Súčasná krízová situácia si od každého z nás vyžaduje maximum. Preukázanie súdržnosti a vytrvalosti nikdy nebolo dôležitejšie ako v súčasnej situácii. Preto sa Vám snažíme naďalej pomáhať a naše služby sú plne funkčné.

 

Spoločne čelíme pandémii COVID-19, ktorá má zásadný vplyv na naše rodiny, naše obchodné aktivity a náš spôsob života. V spoločnosti FLEETCOR  sme tiež podnikli určité opatrenia na ochranu našich zamestnancov a ich životného prostredia. Naše oddelenia pracujú z domu. Týmto spôsobom chceme zaistiť, aby sme mohli a aj naďalej boli tu pre Vás, aj keď musíme zamerať svoju podporu iným spôsobom.

 

  • ZÁKAZNÍCKY SERVIS

Všetci naši zamestnanci sú tu stále pre Vás! V prípade akýchkoľvek otázok zašlite nášmu tímu e-mail na adresu zakaznickyservis@fleetcor.sk alebo nás kontaktujte telefonicky.

 

  • ONLINE PORTAL SELF-SERVE

Náš online portál Self-Serve je našim zákazníkom stále k dispozícii. Tu môžete spravovať svoj účet 24 hodín denne a zobrazovať všetky informácie o palivových kartách. Ak sa chcete prihlásiť, kliknite sem.

 

  • NAŠE PRODUKTY

Kartu Shell môžete aj naďalej používať bez obmedzenia. V prípade akýchkoľvek zmien Vás budeme okamžite informovať!

 

  • NOVÁ PODPORA ZÁKAZNÍKOV

Náš tím, ktorý sa stará o všetky otázky a žiadosti týkajúce sa nových zákazníkov, je stále k dispozícii. Kontaktovať nás môžete tiež e-mailom na adrese kontakt@fleetcor.sk.

 

Budeme sa naďalej riadiť odporúčaniami našej vlády a Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO). O zmenách, ktoré by sa mohli týkať našich služieb, Vás budeme priebežne informovať na našich webových stránkach. Najmä v súčasnej situácii je pre nás veľmi dôležité preukázať transparentnosť a okamžite Vás informovať o všetkých zmenách.

 

DRŽME SPOLU A PREKONAJME TÚTO KRÍZU SPOLOČNE

 

Váš FLEETCOR tím

NOVINKY OD SPOLOČNOSTI FLEETCOR
– BUĎTE V OBRAZE

Mobilná aplikácia Smart Navigator od FLEETCOR v App Store a na Google Play

Nainštalujte si novú inteligentnú aplikáciu Smart Navigator App. Naša nová mobilná aplikácia Smart Navigator App vám pomôže naplánovať a optimalizovať trasu a nájsť najbližšiu čerpaciu stanicu Shell. S pomocou Smart Navigator App nájdete aktuálne informácie o druhoch paliva, tovaroch a službách na čerpacej stanici Shell a ich partneroch. Znížte si náklady na pohonné hmoty vďaka optimalizácii trás a zľavy na palivá z FLEETCOR!

Viac informácií

Bez ohľadu na to odkiaľ - i naďalej Vás podporujeme!

Držíme spolu. FLEETCOR je tu stále pre Vás! Naše služby sú plne funkčné a naďalej Vás podporujeme. Súčasná krízová situácia si od každého z nás vyžaduje maximum. Preukázanie súdržnosti a vytrvalosti nikdy nebolo dôležitejšie ako v súčasnej situácii. Preto sa Vám snažíme naďalej pomáhať a naše služby sú plne funkčné.

Viac informácií
bg

FLEETCOR - riešenie pre vašu spoločnosť

Máte záujem o naše produkty? Objednajte si kartu Shell a vyberte vhodné riešenie pre váš vozový park ešte dnes!

Vyplňte krátky kontaktný formulár a vyberte si čas, ktorý vám vyhovuje. Zavoláme vám späť čo najskôr./p>

ZAUJALA VÁS NAŠA PONUKA? - NECHAJTE NÁM SVOJ KONTAKT A MY SA VÁM OZVEME

Radi by ste sa dozvedeli viac o nás a našich produktoch a službách? Pracovníci nášho zákazníckeho servisu vás kontaktujú s konkrétnou ponukou priamo pre vás.

Zvoľte si spôsob, ktorý je pre vás najpohodlnejší. Nemáte náladu na otravné melódie a dlhé čakacie doby?

Využite možnosť zanechať nám svoj kontakt a my sa ozveme vám – ušetríte čas aj nervy: